INDIVIDUELE COACHING


Wij begeleiden je graag bij concrete thema’s zoals burn-out of loopbaancoaching. Daarnaast zijn we ook goed opgeleid en ervaren in het begeleiden van meer algemene levensvragen en zingeving: life coaching.

Wat is loopbaanbegeleiding?


Ben je steeds minder gemotiveerd om naar je werk te gaan? Is de balans tussen werk en privé zoek? Wil je graag je huidige werksituatie verbeteren? Wil je een andere richting uitgaan? Wat is er nu echt belangrijk voor jou in je job?

In een traject loopbaanbegeleiding wordt je individueel begeleidt.

Loopbaanbegeleiding is een project dat gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid (VDAB: www.vdab.be/loopbaancheques) om het welzijn van de werkende bevolking te bevorderen.

De enige echte voorwaarde is dat je minimum 7 jaar werkervaring hebt als werknemer of als zelfstandige.

Loopbaanbegeleiding kan zeer nuttig zijn in de volgende situaties:

   • Een carrièreswitch
   • Stress op het werk
   • Voorkomen van een burn-out
   • Work-life balance herstellen
   • Motivatie op het werk herstellen
   • Jezelf verder ontplooien in je huidige job of een andere job
   • Joboriëntatie: wil je deze job blijven doen?
   • Je talenten en competenties herontdekken

   Wat is burn-out coaching?

   Een burn-out of bore-out treft meer en meer mensen. Volgens de Vlaamse overheid heeft 1 op de 4 werknemers te maken met ernstige spanningsklachten op het werk. Een burn-out coach helpt jou om te gaan met stress en je veerkracht te verhogen, zodat je opnieuw met een goed gevoel jouw loopbaanpad kan vervolgen.

   Dit wordt aangeboden door mijn echtgenote Pascale Van Moere: www.poweroftheheart.be/coaching

    

   Wat is life coaching?

   Steeds vaker staan mensen stil bij vragen over de zin van het leven. Is dit nu alles? Wat draag ik wezenlijk bij? Hierdoor kun je een innerlijke onrust ervaren.

   Als life coach helpen wij je bij het werken aan je eigenwaarde en om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Bewuster worden om niet steeds in dezelfde valkuilen te stappen en je kwaliteit van leven te verbeteren. Met life coaching focussen we op de kwaliteit en vormgeving van je leven.

   Bevorderen van het bewustzijn en het stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid zijn twee belangrijke pijlers van life coaching.

   Kortom, wij zijn jouw sparring partner bij het uitzoeken van wat je precies wilt en welke stappen je daarvoor kunt zetten. We werken samen totdat je voldoende inzicht, vertrouwen, kracht en enthousiasme hebt om zelf verder naar je doel toe te werken.

   Gun jezelf een voller leven waarin je meer voldoening en passie ervaart!

   Dit wordt aangeboden door mijn echtgenote Pascale Van Moere: www.poweroftheheart.be/coaching

    

   Interesse? Laat uw gegevens na in ons contactformulier.
   Ook op maat trajecten werken wij graag voor uit. Contacteer ons rechtstreeks via joel@heart-work.be.